19/10/16

To ΔΩΡΙΣ Radical παρέδωσε τα έσοδα της θερινής του εκδήλωσης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ευπαλίου

Ύστερα από συνεννόηση με την διεύθυνση του Γυμνασίου - Λυκείου Ευπαλίου, οι εκπρόσωποι της Ομάδας Διαχείρισης του ΔΩΡΙΣ Radical, Ηλίας Σχίζας και Θεόδωρος Βαβάτσικος, παρέδωσαν στις αρχές της εβδομάδας, τα καθαρά έσοδα της καλοκαιρινής (10/08) εκδήλωσης που είχε διοργανώσει στα Χάνια, το blog μας, dorisradical.blogspot.gr/ 

Όπως είχαμε δεσμευθεί απέναντι στον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωσή μας, αλλά και απέναντι σε όσους μας στηρίζουν και μας παρακολουθούν, η Ομάδα Διαχείρισης του ΔΩΡΙΣ Radical, δημιουργήθηκε και αποσκοπεί στο να είναι ενεργή στην τοπική κοινωνία και χρήσιμη με όποιον τρόπο συναποφασίζει για την Δωρίδα.

Το ποσό των 1.500 ευρώ, καθαρών εσόδων της θερινής μας εκδήλωσης παραδόθηκαν στον διευθυντή του Λυκείου Ευπαλίου κ. Κατσιγιάννη Βασίλη και τον διευθυντή του Γυμνασίου Ευπαλίου κ. Τριψιάνο Νίκο, με τη μορφή της δωρεάς, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του ΔΩΡΙΣ Radical για την προσφορά τους.

Η απόφασή μας να ενισχύουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την τοπική κοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη του ΔΩΡΙΣ Radical με την φιλοσοφία που έχει επιλέξει η ομάδα διαχείρισής του. Παραμένουμε εδώ και επιφυλασσόμαστε για την επόμενη κοινωνική προσφορά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου