18/7/17

5 Αυγούστου στο Ευπάλιο_ Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Σεργούλας – Καλλιθέας & οι ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Radical 2017


Την στήριξη του συνόλου της τοπικής κοινωνίας φαίνεται να έχει το πρώτο φεστιβάλ RADICAL 2017, που διοργανώνεται από το ΔΩΡΙΣ Radical στις 5 Αυγούστου 2017 στο Ευπάλιο, με τη μελωδική φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και 3 support σχημάτων από την περιοχή μας.

Εκτός της Τοπικής Κοινότητας Ευπαλίου και του Δήμου Δωρίδας, που εμπράκτως στηρίζουν το Radical, τις δυνάμεις τους με τους διοργανωτές ενώνουν και τοπικοί σύλλογοι και φορείς, δικαιώνοντας τον αρχικό σκοπό «να αποτελέσει το Radical το γεγονός του καλοκαιριού στη Δωρίδα».
 
Τόσο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας, όσο και ο Πολιτιστικός & Οικολογικός Σύλλογος Σεργούλας «Οι Μύλοι», στηρίζουν εμπράκτως το φεστιβάλ, με προσωπική εθελοντική συνεισφορά κατά τη διάρκεια της συναυλίας και κάλεσμα συμμετοχής στα μέλη τους. Παράλληλα, οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου, διοργανώνουν πανελλαδικό μάζεμα μοτοσυκλετών για εκείνη την ημέρα στη Δωρίδα, που θα καταλήξει σε συμμετοχή στο Radical 2017 και στη συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου.


Η τοπική κοινωνία δείχνει εμπράκτως πόσο Radical είναι... «Από τη Δωρίδα για όλο τον κόσμο»… Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε μαζί στις 5 Αυγούστου, στα «Κτίρια» στο Ευπάλιο, με τους Hardcover Band, τον Θανάση Κατσουλιέρη, τη Μάρω Λιάπη, τον Ανδρέα Καλαντζή και βεβαίως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 9.30 μμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου