19/10/17

Ξεκινά το Κέντρο Κοινότητας Δ. Δωρίδας στο Ευπάλιο - Βγήκε η προκήρυξη για 3 προσλήψεις

Την προκήρυξη πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωρίδος» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014- 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΚΤ», στον Δήμο Δωρίδος που εδρεύει στο Ευπάλιο Ν. Φωκίδας, ανακοίνωσε μέσω του δικτυακού του τόπου ο Δήμος Δωρίδας.

Όπως φαίνεται ο Δήμος μας εντάχθηκε στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα και ξεκινά άμεσα έτσι η λειτουργία μιας χρήσιμης για το κοινό δομής, του Κέντρου Κοινότητας, που θα λειτουργεί στο Ευπάλιο και θα στελεχωθεί με 3 υπαλλήλους, με τους όρους που ορίζεται από το Πρόγραμμα. (βλέπε σχετική προκήρυξη του Δήμου εδώ )

Τα Κέντρα Κοινότητας, έχουν αλλιώς ονομαστεί και "ΚΕΠ Αλληλεγγύης" και έχουν σκοπό την περαιτέρω στήριξη των δήμων στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και την ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή λειτουργίας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου